Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


 • SHELLY PLUG S - WiFi UTICNICA 2500W SA PREGLEDOM POTROSNJE 110-240V AC

SHELLY PLUG S - WiFi UTICNICA 2500W SA PREGLEDOM POTROSNJE 110-240V AC

3.936,00 RSD
Šifra proizvoda: 39000014
Dostupnost: 3 KOM na stanju
- +

Količina

Dodaj u korpu
 • Opis proizvoda
 • Preuzimanje
 • - Najmanja WiFi pametna utičnica sa meračem potrošnje.
  Shelly Plug S automatski nadzire i kontroliše rasvetu, grejanje i ostale spojene uređaje u Vašem domu, bez obzira gde se Vi nalazili. Sve priključene uređaje možete upaliti ili ugasiti preko Shelly Cloud aplikacije.

  - Automatsko praćenje izlaska i zalaska sunca, prema kojem možete kontrolisati i upravljati uređajima spojenim na Shelly Plug S.

  - Shelly Plug S Vam daje precizne informacije o potrošnji za svaki uređaj koji je priključen. Izaberite najbolji mod rada i uštedite energiju, bez gubitka Vašeg komfora. Plaćajte manje, živite zadovoljnije.

  - Uz Shelly Plug S zaboravite na duge hladne zimske trenutke dok čekate da se Vaš dom zagreje. Shelly Plug S može uključiti grejanje pre nego što planirate da se vratite kući. Dodatno uz Shelly H&T, podesite željenu temperaturu u sobi, a potom će Shelly Plug S automatski upravljati prema tome.

  - Shelly Plug S automatski prati Vaše zadate rutine. Kontrolišite Vaše kućne uređaje, bez obzira gde se nalazili. Postavite tajmer za paljenje/gašenje za svaki dan u nedelji. Dolazite kući u 6 popodne? Nema problema, Shelly će pripremiti Vaš dom za Vas!

 • Preuzmite dokumenta uz proizvod

  shelly_plug_s_uputstvo.pdf

Pregledani proizvodi

vrh strane