Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


 

Privatnost podataka

 

 1. Podaci koje korisnik ostavlja prilikom kreiranja naloga, važni su zbog preciznosti kreiranja porudžbine i dostave iste. Ukoliko dođe do promene podataka, korisnik je dužan da ih promeni i u svom korisničkom profilu u najkraćem mogućem roku. 
   
 2. Ne smete zloupotrebljavati način naručivanja i plaćanja proizvoda i naručivati ih, a ne plaćati. U protivnom ćete biti isključeni iz članstva i nećete moći kupovati proizvode preko sajta.
   
 3. O svakom članu se vodi interna dokumentacija na sajtu, i kroz uvid u njegovo ponašanje i naručivanje, moguće je davati dodatne olakšice, u vidu oslobađanja od plaćanja poštarine ili smanjenja cene.
   
 4. Svaki korisnik ima mogućnost korišćenja naših e-mail servisa, putem kojih će biti obavešten o svim novostima vezanim za oblasti i proizvode koje želi da prati. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete ispisati sa servisa.
   
 5. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo mogli da vas blagovremeno obavestimo o novostima u vezi sa proizvodima za koje mislimo da biste mogli biti zainteresovani.
   
 6. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima  su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. 

vrh strane