Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Istorijat

MINOR je društvo sa ograničenom odgovornošću, za spoljnu i unutrašnju trgovinu, proizvodnju i usluge u prometu robom. MINOR je osnovan 1993. godine, sa sedištem u Zemunu u ulici Jakuba Kuburovića 16. Firma obavlja delatnost u Zemunu, u ulici Grigorija Božovića 28 (naselje 'Altina').

Od nastanka, MINOR se dinamično razvija, pre svega u pogledu kadra i uspostavljanja čvrstih veza sa isporučiocima i korisnicima.

U cilju obezbeđenja uspešnog poslovanja, odnosno pravovremenog i kvalitetnog zadovoljavanja zahteva svojih korisnika, MINOR je još 2002. godine uspostavio i 2003. godine sertifikovao sopstveni sistem menadžmenta kvalitetom, nastavio da ga održava, unapređuje i resertifikuje (SRPS ISO 9001:2008). Kako bi se što bolje prilagodili stalnim promenama i obezbedili konzistentan temelj za budućnost u toku je planiranje tranzicije i prilagođavanje sistema menadžmenta zahtevima nove verzije standarda ISO 9001:2015.


Delokrug rada

Široki asortiman kvalitetnih proizvoda iz oblasti niskonaponske opreme.

MINOR direktno sarađuje sa renomiranim stranim dobavljačima, o čemu poseduje ekskluzivne distributerske ugovore. Na srpskom tržištu MINOR je distributer sledećih inodobavljača:

GENERAL ELECTRIC INDUSTRIAL SOLUTIONS ( nekada GE POWER PROTECTION), ELETTROCANALI, HILPRESS, CONTA-CLIP, HAUPA, ERGOM, GIKOKA, KSS, WOER, ERSCE, TESTBOY i OSRAM.

U želji da našim kupcima obezbedimo sve potrebne proizvode na jednom mestu, naš prodajni program se neprestano širi, a trenutno se sastoji od preko 15.000 različitih artikala. SVE što vas interesuje iz ove oblasti, a trenutno nemamo u prodaji, možete naručiti kod nas i mi ćemo Vam u dogovorenom roku nabaviti i isporučiti artikle koji su vam potrebni.


Prednosti


Ponuda

Naše skladište redovno snabdevamo robom kako sa inostranog, tako i sa domaćeg tržišta. Pored ostalog, kod nas možete kupiti: sklopnu tehniku, kablovski pribor (papučice, hilzne, čaure, oznake za provodnike, vezice, kablovske uvodnike, obujmice, nalepnice...), opremu za upravljanje i signalizaciju (tastere, prekidače, mikroprekidače, signalne svetiljke), termoskupljajuće bužire, kleme, sapa cevi, električarski alat, kablove, provodnike, instalacioni materijal, razvodne ormare, spratne table, kanale , merne instrumente i LED rasvetu.

vrh strane